• Ljubljana


    051 - 660 - 406

  • Ptuj


    051 - 316 - 130
    031 - 688 - 777

CPL notranja vrata.

notranja-cpl-vrata-tuning

CPL notranja vrata. Vratna krila so sestavljena iz MDF okvirja, polnilo v krilih je IVEROKAL (perforirana iverica) 3mm MDF plošča na krilu. Vrhnji sloj je prevlečen s kvalitetnim CPL-om.

Glavne prednosti notranjih CPL vrat so:
– veliki spekter barvnih modelov
– velika odpornost vrhnjega sloja CPL-a
– boljša toplotna in zvočna izolativnost zaradi masivnega iverokal polnila
– lepše in lažje zapiranje vrat zaradi masivnejšega krila

Vse modele CPL vrat je možno izdobaviti z INOX aplikacijo, S-line ali pa s skritimi nasadili

Pinia svetla

Pinia svetla

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a modernega videza. Struktura krila poteka prečno.
Bukev

Bukev

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi bukve. Struktura krila poteka vzdolžno.
Bukev - T

Bukev - T

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi bukve z modernim videzom zaradi strukture krila, ki poteka v obliki črke T – pri kljuki vzdolžno, ostalo prečno.
Hrast

Hrast

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno.
Beljen hrast - Sicilija

Beljen hrast - Sicilija

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi beljenega hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno.
Oreh

Oreh

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi oreha. Struktura krila poteka vzdolžno.
Oreh - T

Oreh - T

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi oreha z modernim videzom zaradi strukture krila, ki poteka v obliki črke T – pri kljuki vzdolžno, ostalo prečno.
Wenge

Wenge

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v temni barvi wenge. Struktura krila poteka vzdolžno.
Češnja

Češnja

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi češnje. Struktura krila poteka vzdolžno.
Javor - natur

Javor - natur

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v naravni barvi javorja. Struktura krila poteka vzdolžno.
Javor - rustikal

Javor - rustikal

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v rustikalni barvi javorja. Struktura krila poteka vzdolžno.
Bela

Bela

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v beli barvi.

CPL notranja vrata je možno dobiti še v naslednjih barvah:
– češnja
– hrast italija
– pinia – bela prečno
– pinia – svetla vzdolžno
– samtulme