• Ptuj


    031 - 688 - 777
    051 - 660 - 406

Storitve.

V poslovni enoti Okna in vrata ponujamo program stavbnega pohištva. Prodajamo notranja in zunanja vrata ter okna priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Na željo kupcev naredimo izmere, pri nas kupljeno stavbno pohištvo pa tudi dostavimo in vgradimo. Pohvalimo se lahko z lastno uigrano montažno ekipo.

V prodajalni ponujamo notranja vrata priznanega nemškega proizvajalca Westag. Vsa vrata so na zalogi, kar omogoča zelo kratek dobavni rok – takoj ali do 14 dni (po dogovoru). V ponudbi imamo razna okna s pripadajočim programom: police, žaluzije, rolete ter obdelovanje špalet. V okviru prodajalne smo zasnovali tudi lastno mizarsko delavnico, kjer izdelujemo vrata po meri, izreze za steklo na vratih in tudi zastekljevanje, drsna vrata ob steni, barvanje po ral lestvici ter izdelavo masivnih vrat.
V program stavbnega pohištva smo uvedli tudi prodajo in montažo PVC oken ter vhodnih vrat priznanega nemškega proizvajalca PVC profilov SALAMANDER + ALUPLAST. Z aluminij programom pa dosegamo visoko kvaliteto saj se uporabljajo Schüco profili.

Naš razstavni salon z izkušenimi svetovalci se nahaja v poslovni stavbi podjetja Tuning na Osojnikovi cesti 12 na Ptuju. V poslovalnicah vas pričakujejo ustrežljivi prodajalci, ki vam bodo s svojim strokovnim znanjem pomagali pri vaših odločitvah.