• Ptuj


    031 - 688 - 777
    051 - 660 - 406

HPL notranja vrata.

HPL notranja vrata z največjo izbiro barvnih kombinacij (lesa, kamnov in ostalih barv) in iz zelo kvalitetnih materialov.

Sestava HPL vratnih kril:
– vrata so sestavljena iz močnega MDF okvirja in masivnejšega iverokal polnila
– pokrivna plošča je iz 3,2mm debelega in gostejšega MDF
– vrhnji sloj je iz 0,8mm HPK (high presured laminat – material, ki se uporablja na kuhinjskih pultih)
– opcija je tudi 1,2mm debeline HPL za zelo obremenjene površine (bolnice, šole,…) in 2,0mm debeline HPL (zapor, vojašnica) ter 3.00mm debeline HPL (področja z večjo vlažnostjo)

Vzorci za HPL notranja vrata:
– vsi HPL modeli vrat, možnost dobave z INOX aplikacijo, skrita nasadila z magnetno ključavnico
– ostali modeli HPL vrat so dobavljivi po naročilu

-https://www.westag-getalit.com/catalog/fachhandel_oe_de/oberflachen-elemente/schichtstoffprodukte/schichtstoffe/schichtstoffe-hpl/getalitr-hpl/

Hrast platina Ei424

Hrast platina Ei424

HPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz HPL-a v barvi hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno ali prečno.
Hrast Amber Ei727

Hrast Amber Ei727

HPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz HPL-a svetli hrast barvi. Struktura krila poteka vzdolžno ali prečno.
Hrast črni Ei397

Hrast črni Ei397

HPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz HPL-a v barvi sivkastega hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno ali prečno.
Javor

Javor

HPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz HPL-a barvi javor. Struktura krila poteka vzdolžno.

HPL notranja vrata je možno dobiti tudi v drugih barvah.