• Ptuj


  031 - 688 - 777
  051 - 660 - 406

Senčila.

Naše podjetje strankam ponuja senčila priznanega slovenskega proizvajalca Medle d.o.o.

Rolete, ter zunanje žaluzije so senčila, ki nam omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi in neželjenimi pogledi.

Z njimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Če dodamo komarnike, se zaščitimo pred nadležnim mrčesom.

V notranjih prostorih montiramo notranje žaluzije, lamelne zavese, pliseje, ter trenutno aktualne panelne zavese.

ROLETA IDEAL

 • ALU  ali PVC lamelami
 • z integriranimi rolo komarniki ali brez
 • z ročnim upravljanjem (avtomat), z upravljanjem preko MC palice ali električnim upravljanjem
 • v različnih kombinacijah barv lamel, omaric, vodil in zaključne letve

Izbirate lahko med cenovno ugodnejšimi roletami s PVC lamelami, ali pa se odločite za rolete z aluminijastimi lamelami, polnjenimi s poliuretansko peno.

ROLETA OVAL

Med dovršene predokenske vidne rolete spada prav gotovo roleta oval,ki s svojo obliko dodatno pripomore k lepšemu videzu. Ovalna omarica rolete skupaj z oknom in fasado oblikuje zaključeno celoto objekta.

 • z ALU ali PVC lamelami
 • z integriranimi rolo komarniki ali brez
 • z ročnim upravljanjem (avtomat), z upravljanjem preko MC palice ali električnim upravljanjem
 • v različnih kombinacijah barv lamel, omaric, vodil in zaključne letve

ROLETA PODOMETNA 20°

Za podometno predokensko roleto 20° je značilno, da se od podometne rolete 90° razlikuje v obliki spodnjega servisnega pokrova, ki je pri 20° zakrivljen pod kotom 20°. S tem roleta dobi lepšo obliko in še trdnejši spodnji pokrov.

Zaradi zakrivljenosti pokrova se le ta s strani delno vidi, kar lahko s kombiniranjem barv rolet in fasade uporabimo za svojevrsten zunanji videz.

ROLETA PODOMETNA 90°

Predokenska podometna roleta 90° je roleta, za katero je značilen ravni spodnji servisni pokrov, ki je iz ekstrudiranega aluminija in je s strani neviden.

Na objekt jo vgradimo takrat, ko z roleto ne želimo dodatno vplivati na zunanji videz fasade oz.objekta.

ROLETA NADOKENSKA MULTI - ROLLBOX

Nadokenska roleta je roleta s PVC nadokensko omarico MULTI-ROLLBOX dimenzije 200x230mm. Odlikuje jo predvsem atraktivno zaobljen dizajn, možnost vgradnje zaščite pred insekti ali screen senčilo, možnost vidne ali nevidne (podometne) vgradnje, odlična izolativnost, močnejša konstrukcija ter enostavna in ekonomična vgradnja. Primerna za vgradnjo na vse vrste oken.

V primeru nevidne vgradnje s servisnim pokrovom spodaj je pomembno, da maksimalna globina okenskega okvirja ne presega 73mm – v nasprotnem primeru je omarica z notranje strani vidna.

senčila

senčila

senčila