• Ptuj


    031 - 688 - 777
    051 - 660 - 406

Talne obloge.

VINILI

Vinilne talne obloge so prava izbira. Omogočijo vam rešitev za vse vaše prostore. Tako oblikovno kot cenovno posegajo v vse razrede.

Prednosti vinilnih talnih oblog:

idealne tako za prenovo prostorov kot tudi novogradnje
vzdržljive v vseh situacijah in imajo dolgo življenjsko dobo
enostavne za vzdrževanje,
omogoča visoko stopnjo higiene
najvišji certifikat glede izločanja emisij: A+. Enakega imajo Eko talne obloge
prijazne so do okolja. 100% se lahko reciklirajo. Pri izdelavi novih vinilnih talnih oblog pa se uporablja od 25 – 48% recikliranih materialov
Vinilne talne obloge delimo na: tehnične in dekorativne. Tehnične delimo še na homogene, heterogene, elektroprevodne in varnostne vinilne talne obloge.

Vinilne talne obloge

Tehnične vinilne talne obloge POLYFLOR vam omogočajo estetski vidik živih barv in pisanih vzorcev. To so izredno robustne talne obloge, ki zagotavljajo vizualno prepričljivo in hkrati stroškovno učinkovito rešitev.

Dekorativne vinilne talne obloge KARNDEAN odpirajo nove dimenzije v ustvarjalnosti in oblikovanju tal. S kreativnim tiskom in tehniko vrezovanja površine, dajejo videz popolne avtentičnosti lesa, kamna ali kovine. Ponujajo vam neomejene možnosti pri individualizaciji vaših bivalnih ali poslovnih prostorov. Zaključne letve DÖLLKEN z letvijo EP60 v dizajnih vinilnih talnih oblog dodajo še tisto piko na i, ki vam potrdi pravo izbiro.

PARKETI

weitzer