Skip to content Skip to footer

ADL ALU

 

Oblikovalec Massimo Luca je zasnoval projekt ADL, s ciljem ustvariti tehnološko napredne izdelke, ki so tudi elementi notranje arhitekture. Njegove izkušnje na področju oblikovanja so v kombinaciji z načinom razmišljanja, zazrtega v prihodnost, določile usmeritev podjetja. ADL se osredotoča na ustvarjanje vrat, ki niso le predmeti za opremljanje, temveč zaokrožijo prostor tako, da postanejo njegov del.

Vrata ADL izstopajo, ker se spremenijo v vrata, ki prostore delijo in ne ločujejo, hkrati pa jih povezujejo in ustvarjajo tisto, kar je Ludwig Mies van der Rohe opredelil kot »tekoče prostore«.

ADL je zveza med tehnologijo in dizajnom, med funkcionalnostjo in estetiko. Vsak posamezen konstrukcijski detajl je zasnovan tako, da z inovativnimi izdelki dosega vse višje ciljne ravni. Vse je zasnovano tako, da ustvari najboljša možna vrata in nič ni prepuščeno naključju. Steklo in aluminij, visokotehnološka in inovativna materiala, sta primarna materiala, ki ju ADL uporablja za svoje izdelke.

 

 

Okvir, ki je v celoti izdelan iz aluminija, je lahek, a hkrati čvrst in dolgotrajen. Vratom daje tehnično plat, ki se popolnoma zlije s stekleno ploščo in jim pomaga izolirati zvoke in vonjave. Odvisno od izbranega zaključka vam omogoča prilagajanje ravni svetlobe v prostoru. Podjetje nadaljuje s svojimi raziskavami in eksperimentiranjem ter je zelo usposobljeno za prilagajanje. Vsaka oblika, material, zaključek in barva so zasnovani in uporabljeni za vsak poseben projekt. kjer dizajn ne prevlada nad tehnologijo; se ji pridruži, tako da lahko sobivata znotraj izdelka ADL.

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2024. Vse pravice pridržane.