Skip to content Skip to footer

HÖRMAN GARAŽNA VRATA

 

Ker #ljubimovrata!

Ustvarjamo pozdrave.
Vsak dan v našem življenju je zaznamovan z garažnimi in drugimi vrati, vendar se le redko ozremo v vse njihove vloge. Ob sami funkcionalnosti, torej zagotavljanju varnosti in zaščite, imajo zagotovo še estetski pomen. Tistim, ki nas obiščejo, povedo našo zgodbo, stališča, okus in razpoloženje. So del celote, ki jo vidimo in ki nas pozdravi ob našem prihodu ali odhodu.

Vsak pozdrav ima svoj vpliv.
Lahko odpira obzorja, ustvarja priložnosti in požene zmagovalne misli. V
podjetju Hörmann Slovenija sledijo svojemu poslanstvu in s pomočjo vrat
ustvarjamo najlepše pozdrave. Cilj so zadovoljni uporabniki vrat!

Podjetje Hörmann Slovenija, d.o.o., je del svetovnega koncerna Hörmann, ki predstavlja sinonim za vrhunska vrata najvišje kakovosti.Podjetje Hörman svojim strankam nudi prodajo, dobavo in montažo garažnih, notranjih, krilnih in industrijskih vrat Hörmann.

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

 

Elegantna avtomatska sekcijska garažna vrata Hörmann se odpirajo navpično navzgor. Pomaknjena so pod strop in ne potrebujejo veliko prostora. Ta konstrukcijski princip nudi kar največ prostora tako v garaži kot pred njo ter nudi do 14 cm večjo širino prehoda kot dvižna garažna vrata. Pri izbiri sekcijskih garažnih vrat Hörmann oblika garažne odprtine ne igra vloge. Garažna odprtina je lahko pravokotna, poševna, s segmentom (segmentnim lokom) ali polkrožnim lokom. Hörmann sekcijska garažna vrata so vedno primerna. Pri sekcijskih garažnih vratih Hörmann varovalo pred dvigovanjem avtomatsko zaskoči v omejevalnik tekalnega vodila in zaščiti vrata pred zunanjim dvigovanjem. Ta zapahnitev sekcijskih garažnih vratih Hörmann deluje izključno mehansko in je učinkovita tudi v primeru prekinitve električne napetosti. Trajno elastična in vremensko odporna tesnila na vseh štirih straneh Hörmann sekcijskih garažnih vrat zadržujejo veter in dež. Dvostenska sekcijska garažna vrata Hörmann so med posameznimi elementi vrat dodatno opremljena s kakovostnimi sredinjskimi tesnili. Talno tesnilo sekcijskih garažnih vrat Hörmann lahko zaradi večje površine profilne cevi izenači manjše neravne površine tal.

STRANSKA SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA HÖRMANN

 

V nasprotju z dvižnimi, sekcijskimi in navojnimi garažnimi vrati se stranska sekcijska garažna vrata ne odpira navzgor, temveč bočno ob steno. To je posebna prednost, če želite imeti strop garaže prost za shranjevanje (lestev, koles, desk za surfanje, itd.) ali če vratnega krila zaradi gradbenih danosti (poševen strop, nizka preklada, moteče odtočne cevi) ni mogoče pomakniti ali montirati pod strop. Stranska sekcijska garažna vrata HST s PU zapolnjeni sendvič paneli, debeline 42 mm, so prepričljiva zaradi zelo dobre zvočne in toplotne izolacije, visoke stabilnosti vratnega krila ter mirnega teka vrat. Površine vrat so optimalno zaščitene pred rjo, saj vroče pocinkan material in obojestransko visoko kakovosten osnovni poliestrski premaz zagotavljata, da dežne kaplje spolzijo po površini brez sledu. Na voljo vam je sedem različnih motivov – od klasičnega kasetnega motiva do elegantnih vodoravnih motivov M in L ter ekskluzivnih design motivov z zasteklitvami in aplikacijami iz nerjavnega jekla. Svoja stranska sekcijska garažna vrata lahko dodatno uskladite z arhitekturo svoje hiše, tako da izberete med 4 površinami, 15 prednostnimi barvami, okrog 200 drugimi barvami lestvice RAL in 3 Decograin imitacijami.

NAVOJNA GARAŽNA VRATA HÖRMANN

 

Navojna – rolo – garažna vrata RollMatic podjetja Hörmann nudijo zares veliko prostora pred garažo in v njej. Pri parkiranju lahko zapeljete avto čisto do garažnih vrat, pri tem pa je tudi področje pod stropom v garaži prosto. Profil rolo garažnih vrat RollMatic je iz zelo kakovostnega, korozijsko zaščitenega aluminija in serijsko opremljen z moderno Hörmann pogonsko tehniko. Hörmann pogon je nameščen izven konzole. Rolo garažna vrata RollMatic se pomikajo in ustavijo izredno lahko in tiho, kar ščiti garažna vrata. Notranje tipkalo in osvetlitev garaže sta že vgrajena v ohišju krmiljenja. Navojna vrata RollMatic nemškega proizvajalca Hörmann se odpirajo navpično, zato je zanje v garaži potrebnega le malo prostora. Ta konstrukcijski princip nudi kar največ prostora tako v garaži in še za parkiranje pred garažo. Področje pod stropom ostane prosto in ga lahko izkoristite za luči ali uporabite kot dodatni skladiščni prostor. Oblika garažne odprtine pri garažnih navojnih vratih Hörmann ne igra nobene vloge, lahko je pravokotna, poševne oblike ali s segmentnim ali polkrožnim lokom.

DVIŽNA GARAŽNA VRATA HÖRMANN

 

Vse govori v prid originalu: kakovost in varnost, videz in udobje ter domišljena tehnika garažnih vrat.

Vsaka dvižna garažna vrata Berry združujejo izkušnje več kot 50-letnega tehničnega znanja v izdelavi garažnih vrat podjetja Hörmann. Med raznolikimi motivi boste zagotovo našli idealna garažna vrata za svojo hišo!

SISTEMI VRAT ZA SKUPINSKE GARAŽE

 

Zaradi vedno večjih potreb po parkirnih prostorih v mestih in urbanih centrih postajajo podzemne in skupinske garaže vedno bolj pomembne.

Pogosto se te garaže gradijo v mešanih bivalnih in industrijskih naseljih. Zaradi tega se pojavljajo vedno večje potrebe po kakovostnih in zanesljivih garažnih vratih s čim bolj tihim delovanjem.

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2024. Vse pravice pridržane.