Skip to content Skip to footer

ZASTEKLITEV BREZ VIDNIH OKVIRJEV

 

ACTUALOVA LOFT ZASTEKLITEV BREZ VIDNIH OKVIRJEV

KO ZUNAJ POSTANE ZNOTRAJ IN ZNOTRAJ ZUNAJ TER NIČ NE MOTI RAZGLEDA, SE ZAČNEJO SANJE ŽIVLJENJA BREZ MEJA. PROSTOR IN NARAVA POSTANETA ENO. S TAKO MODERNO ARHITEKTURO NASTANE ŽIVLJENJSKI OBČUTEK, KI GA ZAZNAMUJEJO SVETLOBA, ODPRTOST IN PROSTORI BREZ MEJA S PANORAMSKIM RAZGLEDOM.

Te sanje vam lahko uresniči ACTUAL-ov SISTEM LOFT z zasteklitvijo brez vidnih okvirjev.

Sistem zasteklitve brez vidnih okvirjev LOFT skupaj z ACTUAL-ovimi okni, drsnimi elementi in vrati tvori odlično integrirano celostno rešitev s sistemom.

Pomembno je, da že v fazi načrtovanja upoštevate predvidene odprtine za SISTEM LOFT na strani in zgoraj globine 70 mm in širine 90 mm (mere vključno z montažno fugo) kot tudi upognitve skladno s standardom in priključkom na tla.

OKNA IN BALKONSKA VRATA KOMBINIRANA S SISTEMOM LOFT

Sistem LOFT lahko kombinirate z okni in balkonskimi vrati les-alu ALWOOD in CUBIC ter PVC-alu MATRIX F.line. Odpirajoči se elementi so pri tem elegantno vgrajeni v sistem zasteklitve brez vidnih okvirjev LOFT. Taka kombinacija omogoča zelo široko stekleno površino. V kombinaciji z elementi les-aluminij je okvir LOFT znotraj neviden in prekrit z lesenim okenskim okvirjem. Kombinacija z elementi PVC-aluminij je možna s statičnim spajanjem.

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2024. Vse pravice pridržane.