Skip to content Skip to footer

NOTRANJA VRATA

Ponujamo vam lastna notranja vrata TUNING DESIGN tisočih možnih kombinacij, ki vam in vaši družini popolnoma ustrezajo v smislu dizajna, funkcionalnosti in kakovosti ustreza tvojemu življenju. Prav tako v našem prodajnem asortimaju ponujamo vrata nemškega proizvajalca WESTAG GETALIT AG in notranja vrata proizvajalca HöRMAN.

Notranja vrata so izdelana iz najkvalitetnejših surovin in sicer cevaste iverne plošče in iz vlaknenih plošč.
Izbirate lahko med različnimi vrstami izdelave vrat:

Z izredno širokim programom dimenzij podbojev in z njihovo dimenzijsko prilagodljivostjo se naši izdelki popolnoma prilagajajo potrebam in zahtevam strank.
Notranja vrata izdelujemo po naročilu oziroma po meri.

V našem asortimanu ponujamo različen sisteme vrat:
–    KLASIČNA VRATA Z VIDNIMI NASADILI
–    KLASIČNA VRATA S SKRITIMI NASADILI
–    KLASIČNA VRATA S SKRITIMI NASADILI  – REVERSO
–   VRATA PORAVNANA Z OMETOM Z AGS PODBOJEMVrata poravnana z ometom, natančni robovi, prilegajoče linije in nevidni spoji. S sistemom vratnih profilov podjetja AGS-systems, ustvarimo fiksno povezavo med okvirjem vrat in steno s pomočjo armaturne mrežice vstavljene na profil. Zaradi armaturne mrežice je povezava z zidano ali mavčno steno popolna in preprečuje nastanek razpok.
–    VRATA PORAVNANA Z OMETOM Z AGS PODOBJEM – REVERSO

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2024. Vse pravice pridržane.