Skip to content Skip to footer

HPL notranja vrata
z največjo izbiro barvnih kombinacij (lesa, kamnov in ostalih barv) in iz zelo kvalitetnih materialov.

 

Sestava HPL vratnih kril:
– vrata so sestavljena iz močnega MDF okvirja in masivnejšega iverokal polnila
– pokrivna plošča je iz 3,2mm debelega in gostejšega MDF
– vrhnji sloj je iz 0,8mm HPK (high presured laminat – material, ki se uporablja na kuhinjskih pultih)
– opcija je tudi 1,2mm debeline HPL za zelo obremenjene površine (bolnice, šole,…) in 2,0mm debeline HPL (zapor, vojašnica) ter 3.00mm debeline HPL (področja z večjo vlažnostjo)

 

Vzorci za HPL notranja vrata:
– vsi HPL modeli vrat, možnost dobave z INOX aplikacijo, skrita nasadila z magnetno ključavnico
– ostali modeli HPL vrat so dobavljivi po naročilu

-https://www.westag-getalit.com/catalog/fachhandel_oe_de/oberflachen-elemente/schichtstoffprodukte/schichtstoffe/schichtstoffe-hpl/getalitr-hpl/

Hrast platina Ei424

 

HPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz HPL-a v barvi hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno ali prečno.

 

Hrast Amber Ei727

 

HPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz HPL-a svetli hrast barvi. Struktura krila poteka vzdolžno ali prečno.

 

Hrast črni Ei397

 

HPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz HPL-a v barvi sivkastega hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno ali prečno.

 

Javor

 

HPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz HPL-a barvi javor. Struktura krila poteka vzdolžno.

 

V našem asortimanu ponujamo različne sisteme vrat:

– KLASIČNA VRATA Z VIDNIMI NASADILI
– KLASIČNA VRATA S SKRITIMI NASADILI
– KLASIČNA VRATA S SKRITIMI NASADILI – REVERSO
– INLINE VRATA Z AGS PODBOJEM (Vrata poravnana z ometom, natančni robovi, prilegajoče linije in nevidni spoji. S sistemom vratnih profilov podjetja AGS-systems, ustvarimo fiksno povezavo med okvirjem vrat in steno s pomočjo armaturne mrežice vstavljene na profil. Zaradi armaturne mrežice je povezava z zidano ali mavčno steno popolna in preprečuje nastanek razpok.)
– INLINE VRATA Z AGS PODOBJEM – REVERSO

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2023. Vse pravice pridržane.