Skip to content Skip to footer

CPL notranja vrata

Vratna krila so sestavljena iz MDF okvirja, polnilo v krilih je IVEROKAL (perforirana iverica) 3mm MDF plošča na krilu. Vrhnji sloj je prevlečen s kvalitetnim CPL-om.
 

Glavne prednosti notranjih CPL vrat so:
– veliki spekter barvnih modelov
– velika odpornost vrhnjega sloja CPL-a
– boljša toplotna in zvočna izolativnost zaradi masivnega iverokal polnila
– lepše in lažje zapiranje vrat zaradi masivnejšega krila

Vse modele CPL vrat je možno izdobaviti z INOX aplikacijo, S-line ali pa s skritimi nasadili

Pinia svetla

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a modernega videza. Struktura krila poteka prečno.

 

Bukev

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi bukve. Struktura krila poteka vzdolžno.

 

Bukev - T

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi bukve z modernim videzom zaradi strukture krila, ki poteka v obliki črke T – pri kljuki vzdolžno, ostalo prečno.

 

Hrast

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno.

 

Beljen hrast - Sicilija

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi beljenega hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno.

 

Oreh

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi oreha. Struktura krila poteka vzdolžno.

Hrast Črni eic397

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi rumenkastega hrasta z modernim videzom zaradi strukture krila. Struktura krila lahko poteka vzdolžno ali prečno.

 

Wenge

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v temni barvi wenge. Struktura krila poteka vzdolžno.

 

Lamineo gln38

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi srebrnega hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno.

 

Javor - natur

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v naravni barvi javorja. Struktura krila poteka vzdolžno.

 

Javor - rustikal

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v rustikalni barvi javorja. Struktura krila poteka vzdolžno.

 

Pinia temna De44

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v temni sivo-rjavi barvi

 

Hrast Amber Ei727

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v svetlejši barvi hrasta. Struktura krila poteka vzdolžno ali prečno.

 

Hrast platina Ei424

 

CPL notranja vrata z MDF okvirjem in iverokal polnilom (perforirana iverica) ter vrhnjim slojem iz CPL-a v barvi sivkastega hrasta. Struktura krila  v prečni ali vzdolžni izvedbi.

 

CPL notranja vrata je možno dobiti še v naslednjih barvah:
 

– hrast črni(prečni)
– hrast italija
– pinia – bela prečno
– pinia – svetla vzdolžno
– gln 38, sivi hrast

V našem asortimanu ponujamo različne sisteme vrat:

– KLASIČNA VRATA Z VIDNIMI NASADILI
– KLASIČNA VRATA S SKRITIMI NASADILI
– KLASIČNA VRATA S SKRITIMI NASADILI – REVERSO
– INLINE VRATA Z AGS PODBOJEM (Vrata poravnana z ometom, natančni robovi, prilegajoče linije in nevidni spoji. S sistemom vratnih profilov podjetja AGS-systems, ustvarimo fiksno povezavo med okvirjem vrat in steno s pomočjo armaturne mrežice vstavljene na profil. Zaradi armaturne mrežice je povezava z zidano ali mavčno steno popolna in preprečuje nastanek razpok.)
– INLINE VRATA Z AGS PODOBJEM – REVERSO

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2023. Vse pravice pridržane.