Skip to content Skip to footer

NOTRANJE POLICE

ELEGANTNA POVEZAVA STANOVANJA IN OKOLICE

Ponujamo vam dobavo in vgradnjo notranjih in zunanjih police proizvajalca HELOPAL. Prav tako so na voljo modeli kamnitih in PVC polic.

Ponujamo vam prav tako različne načine vgradenj notranjih in zunanjih polic.

  • Standardna vgradnja – Pri standardnem načinu vgradnje previs običajno znaša 2 do 3 cm.
  • Senčna fuga: Okenska polica in stena se zaključita natančno in poravnano. Rezultat je nova prostorska izkušnja, ki blesti s čisto in minimalistično estetiko.
  • Minimalni previs: Vgradnja z minimalnim previsom poskrbi za preprosto eleganco in udobje bivanja.
  • Sistem slidepal (SlidePal omogoča pravilno vgradnjo okenskih polic v kombinaciji s skritimi vodili senčil. Učinkovito kompenzira termično raztezanje in krčenje okenske police. Obenem funkcionalen sistem preprečuje vdor vode v zid in fasado.)

 

helopal – blagovna znamka, ki predstavlja najvišjo raven kakovosti tehnološko obdelanega naravnega kamna. V hiši, na fasadi, na vrtu ali na terasi – naše okenske police in zidne obloge se obnesejo v vseh okolščinah.

Pri razvoju naših izdelkov se trudimo biti vedno korak pred ostalimi, kar vam omogoča, da lahko izbirate med najbolj aktualnimi okenskimi policami na trgu. Originalne vzorce naših polic najdete na vzorčnih stojalih pri naših prodajnih partnerjih.

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2024. Vse pravice pridržane.