Skip to content Skip to footer

VINIL

 

Vinilne talne obloge so odlična izbira za vse, ki prisegate na cenovno ugodne rešitve odlične kakovosti. Vinilje izredno trpežen material, ki omogoča enostavno čiščenje, hitro polaganje in dobro odpornost na zunanje vplive. Še posebej primeren je za vse, ki trpite za alergijskimi obolenji ali si hišo delite s hišnimi ljubljenčki.

Široka ponudba kakovostnih vinil talnih oblog je oblikovana po zadnjih modnih smernicah, ki se bodo odlično podale v vsak dom, saj so na voljo v številnih vzorcih, imitacijah naravnih materialov, barvah, dimenzijah in debelinah.

ECOLINE

Vrhunske talne obloge ECOLINE so tehnološko dovršen produkt, brez ftalatov z mehčali na bio osnovi. Velika izbira atraktivnih vzorcev, odlična kakovost in enostavno vzdrževanje.

Vinilne talne obloge ECOLINE (Objectflor, Nemčija) so odlična izbira. Prostoru dajo občutek toplote in udobja. So tihe in prijetne za hojo. Čišcenje in vzdrževanje je enostavno. Primerne so za stanovanje ali za vaše poslovne prostore. Ne vsebujejo ftalatov, uporabljeni so bio plastifikatorji.

KLIK SISTEM ali LEPLJENJE, najboljša izbira za vaš dom, poslovni ali industrijski prostor.

Vinilna talna obloga, katera poskrbi za vzdušje v prostoru. Harmonična imitacija lesenih dekorjev ujeta v 30 različnih dizajnov.

Klasični leseni dekorji hrasta, bora ali sadnih dreves oplemenitijo vaš dom, ter ga naredijo živahnega in elegantnega. Za pravo posnemanje naravnih materialov poskrbijo v naših talnih oblogah različne grče in letnice. Še bolj realistični videz tal pa naredi bolj ali manj razgibana površinska struktura.

Prepričani smo, da boste izmed vseh dizajnov našli ravno pravšnjega za vas.

Za vsakogar, ki da veliko na udobje.

V 16 različnih izgledih lesa združuje kolekcija WOODLINE fascinacijo naravnih materialov s tehnično dovršenostjo PVC talnih oblog, ki so primerne za vse bivalne prostore.

Vzdrževanje in čiščenje je enostavno. Nudimo vam tudi letve v pripadajočih dizajnih talnih oblog.

Inovativna mešanica kamnitih materialov in sodobnih polimerov zagotavlja optimalno dimenzijsko stabilnost.

Talne obloge Afirmax BiClick so namenjene za poslovne prostore ali vaš dom. So vodoodporne, dimenzijsko stabilne in ne vsebujejo ftalatov.

Katerikoli izmed 10 čudovitih naravnih lesnih dizajnov je prava izbira.

Izdelano in oblikovano v Belgiji

Od raziskovanja in testiranja do načrtovanja in proizvodnje, vse poteka v podjetju, v Belgiji. Zakaj? Tako smo lahko odgovorni za celoten proizvodni proces in premikamo meje naše obrtniške spretnosti v vsakem posameznem koraku. Za nas je lažje, bolje za planet in dobro za vas. Ker bodo vaša vinilna tla izpadla točno tako, kot smo si zamislili. Narejeno, da traja. V trendu. In ustreza vašemu edinstvenemu načinu življenja.

Konfigurator talnih oblog dostopen na https://www.moduleo.com/en/luxury-vinyl-flooring?page=1&page_size=12&view_size=12

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2024. Vse pravice pridržane.