Skip to content Skip to footer

PARKETI

 

Nudimo izgotovljene parkete vodilnih proizvajalcev: Weitzer parkett, Befag®

Njihovi parketi so poznani po kvaliteti, ki jo potrjujejo z certifikati: CE, FSC, RealWood® in drugimi. Velika izbira lesov in dimenzij v različnih površinskih obdelavah zagotavlja kupcu kvaliteten parket po ugodni ceni. Večina parketov se lahko polaga na talno gretje z lepljenjem z ekološkim lepilom  Bostik PK100 ali dvokomponentnim lepilom Stufex PL 300  Parketi so površinsko obdelani v protiprašni komori z 7x lakiranjem oz. večkratnim oljenjem. Lahko so ščetkani oz. krtačeni, s pobranimi robovi itd. Možno je izbirati veliko različnih barv. Vse parkete je mogoče večkrat obnavljati. Pri izbiri parketa se posvetujte z našim strokovnjakom, da boste izbrali najboljši parket za vaša tla.

Weitzer Parkett je znan po “parketni inteligenci” – blagovna znamka se osredotoča na stalen razvoj inovativnih in inteligentnih rešitev za parket in stopnišča, ekološko odgovornost in spremljanje utripa oblikovanja. Na ta način lahko Weitzer Parkett svojim strankam ponudi različne izjemne funkcije, kot so parket brez vzdrževanja, zdrav parket ali parket za zmanjšanje hrupa.

KONFIGURATOR WEITZER

Kliknite na logotip proizvajalca, da izberete njihov konfigurator talnih oblog.

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2024. Vse pravice pridržane.