Skip to content Skip to footer

Fiksni komarniki

Najugodnejša zaščita pred žuželkami.

Komarniki  so preprosta in učinkovita zaščita ne le pred komarji, temveč tudi pred vsemi ostalimi neželenimi žuželkami. Fizično, brez nevarnih kemičnih substanc, jim preprečijo vstop v naše prostore. Fiksni komarniki so najugodnejši komarniki, ki se pritrdijo direktno na zunanjo stran oken, da se lahko le-ta nemoteno odpirajo in s tem omogočajo zračenje. Med seboj se razlikujejo po načinih pritrditve.

Montaža na tri načine.

Z nosilec

Komarnik z nosilcem Z montiramo neposredno na okenski okvir z zunanje strani, odstranimo pa ga lahko tudi z notranje strani. Okvir komarnika ne ovira pogleda skozi okno.

Pantki

Komarnik na pantke montiramo neposredno na okenski okvir z zunanje strani. Komarnik enostavno odstranimo z zasukom zaponke.

Vzmetni zatič

Komarnik na vzmetni zatič montiramo bočno skozi profil, in sicer med okensko odprtino. Pretok svetlobe zmanjšamo za širino profila komarnika. Možnost uporabe za žaluzijo.

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2024. Vse pravice pridržane.