Skip to content Skip to footer

ZUNANJE POLICE

ELEGANTNA POVEZAVA STANOVANJA IN OKOLICE

Ponujamo vam dobavo in vgradnjo notranjih in zunanjih police proizvajalca HELOPAL. Prav tako so na voljo modeli kamnitih in PVC polic.

Ponujamo vam prav tako različne načine vgradenj notranjih in zunanjih polic.

  • Standardna vgradnja – Pri standardnem načinu vgradnje previs običajno znaša 2 do 3 cm.
  • Senčna fuga: Okenska polica in stena se zaključita natančno in poravnano. Rezultat je nova prostorska izkušnja, ki blesti s čisto in minimalistično estetiko.
  • Minimalni previs: Vgradnja z minimalnim previsom poskrbi za preprosto eleganco in udobje bivanja.
  • Sistem slidepal (SlidePal omogoča pravilno vgradnjo okenskih polic v kombinaciji s skritimi vodili senčil. Učinkovito kompenzira termično raztezanje in krčenje okenske police. Obenem funkcionalen sistem preprečuje vdor vode v zid in fasado.)

Kombinacija fasade, oken in senčil z okenskimi policami predstavlja prepričljivo zanesljivost helopal-ovih inovativnih sistemov, ki zagotavljajo varnost. Zunanje okenske police so izpostavljene vremenskim vplivom. Za naše aluminijaste zunanje okenske police to ni nobena težava. Robustno in vzdržljivo se upirajo vsem vremenskim okoliščinam in obenem krasijo zunanjost hiše.

Sledite nam!

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Izdelava Agencija DAMN © 2024. Vse pravice pridržane.